Billede
Put out that text
Hurtigt! Du kan også lige nå at opdatere din facebook inden huset brænder ned.
30/12-2010 i Stupid | Kommentarer (1)Billede
Facebook password
It's sooo old, but still sooo funny.
18/09-2010 i Stupid | Kommentarer (1)Blogindlæg
The real Ghostbusters
Hvem kan ikke huske da man som barn var bange for at det skulle vrimle frem med spøgelser og genfærd lige så snart lyset blev slukket. Men som man bliver ældre vokser man fra denne skøre forestilling. Eller det vil sige de fleste vokser fra den. Der er stadig nogle voksne tosser der tror på at der findes spøgelser, og nogle af dem kan man finde på ghosthunting.dk. Det er en side som er lavet af en gruppe tosser der jager spøgelser i deres fritid.

Og som om det ikke var nok, så har de også, i samarbejde med TV Glad, lavet en lille tv-serie (2 afsnit), hvor man følger dem rundt når de går på spøgelsesjagt, væbnet til tænderne med alverdens ghostbuster-gadgets.
Et af deres foretrukne våben er EVP (Electronic voice phenomenonen), som er en diktafon de lytter til når de er kommet hjem fra et hunt, hvor de så kan få alverdens sjove beskeder ud af den elektroniske støj der helt naturligt kommer på den slags optagelser.

Men det mest underholdende er nok deres forum hvor endnu flere tosser kan fortælle spøgelseshistorier som de selv har oplevet. Bare ved at kigge på disse tossers grammatiske evner får man en klar idé om deres intelligensniveau, hvilket også kommer til udtryk i deres forklaringer på de, ofte naturlige, fænomener de oplever, men som de ikke forstår. Disse tosser ser simpelthen spøgelser alle steder.

Så vil du have dig et billigt grin, så kig forbi www.ghosthunting.dk.
07/08-2010 i Stupid | Kommentarer (0)Billede
Don't speak stupid
Shut up! Shut up!! SHUT UUUUPP!!!!
21/07-2010 i Stupid | Kommentarer (1)Videoklip
Bjarke kan ikke spille Counter Strike
Der er gang i Team-speak'en når der spilles Counter Strike. Men desværre er Bjarke ikke så god til at spille, hvilket hans hidsige medspiller ubarmhjertigt gør ham opmærksom på.
23/09-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Billede
HOW DO YOU TURN OF CAPSLOCK
DER ER BARE IKKE NOGET MERE IRRITERENDE END NÅR MAN VED ET UHELD KOMMER TIL AT SLÅ CAPSLOCK TIL, OG IKKE KAN FINDE UD AF AT SLÅ DET FRA IGEN. DET KAN VIRKELIG ØDELÆGGE HELE ENS LIV!
05/09-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Billede
Call from god
HELLO!! This is god calling. Stop fucking around and start doing something constructive for a change!
24/08-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Billede
Facebook Fuckup
Wouuups. Den bliver ikke nem at forklare sig ud af.
12/08-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Joke
To mænd på en bar, og en blondine på en bærbar
Hans og Bjarne sidder i en bar og får sig en øl, mens de snakker om damer.

Hans fortæller: Her den anden dag havde jeg den lækreste blondine med hjem. Hun havde de største bryster jeg nogensinde har set. Så var hun helt vild i varmen, og ville have den helt store tur. Så jeg tager om hende og løfter hende op på køkkenbordet ved siden af min nye bærbar, og flår trøjen af hende...

Bjarne afbryder ham: Hey, har du fået ny bærbar!?
01/08-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Joke
2 kg Windows tak
Dette skulle være en sand historie fra en kursusleder.

En gruppe ældre kursister er ved at tage PC-kørekort og kursuslederen vil forklare dem fordelen ved at købe en bærbar frem for en stationær. Han nævner bl.a. at den er praktisk da den ikke vejer mere end 3-4 kg.
En kursist, en ældre mand, rækker hånden op og siger højt: Ja ja, det lyder jo meget godt. Men hvad vejer den så når alle programmerne er lagt ind?

Nogle gange må man bare elske deres logiske tankegang.
26/07-2009 i Stupid | Kommentarer (0)Næste sideLinkpartner: Digifile.dk | Coolnerd.dk | Gratis spil