Videoklip
9/11 - Building 7 Collapse Explained
Der er mange konspirationsteorier om 9/11, og en af dem er at World Trade Center bygning 7 ikke kollapsede pga. ukontrolleret brand, men i stedet ved en planlagt kontrolleret sprængning. Prøv at google det, det vrimler med videoer på youtube.

Her er en video der kort og præcist fortæller hvordan en bygning kan kollapse under de omstændigheder som WTC 7 var udsat for. Så må vi se om konspirations-tosserne lader sig spise af med det.
12/09-2011 i Conspiracy | Kommentarer (0)Billede
Bin Laden on Twitter
Tjah, det var da et forsøg værd.
18/09-2010 i Conspiracy | Kommentarer (0)Videoklip
Alien secrets
Sjovt videoklip om hvorfor besøg af rumvæsner er så vigtigt at holde skjult for befolkningen.
08/09-2010 i Conspiracy | Kommentarer (0)Blogindlæg
UFO Hunters
Jeg faldt tilfældigt over den tv-serie der hedder UFO Hunters, hvor en flok selverklærede eksperter undersøger muligheden for at UFO'er jævnligt besøger jorden, og at verdens regeringer ved det, og gør alt for at skjule det. Og jeg må sige, det er sgu god underholdning! Ikke fordi de beviser noget som helst. Men fordi de ser UFO'er og konspirationsteorier alle steder.

Et eksempel er hvor de har filmet nogle underlige lys på himlen. De kunne ikke ses med det blotte øje, men når man kiggede gennem kameraet kunne man tydeligt se dem. Og kort tid efter forsvandt de ud i det blå. De gik helt i selvsving og fik ”eksperter” til at analysere videoen. Disse ”eksperter” havde aldrig set noget lignende og kunne ikke sige hvad det uidentificerede flyvende objekt kunne være. Men et almindeligt fly var det i hvert fald ikke.

Nu er jeg ikke ekspert på området, men med min begrænsede viden vil jeg da gerne give en hjælpende hånd, så de kan få opklaret deres lille mysterie. Det ér nemlig et helt almindeligt rutefly som de har fanget på videoen. Grunden til at de kun kan se det når de kigger gennem kameraet er fordi det er så langt væk, at de kun kan se det infrarøde lys fra det. Alle fly udsender infrarødt lys i større eller mindre grad i form af varmestråling fra deres motorer, og som de fleste ved, så er infrarødt lys ikke synligt for det menneskelige øje. Men de fleste moderne kameraer kan opfange dette lys. Prøv f.eks. at holde en fjernbetjening op foran din kameratelefon og se hvad der sker.

Så det de har set er et helt almindelig rutefly som er ved at lette, og som pludselig forsvinder da den flyver op gennem skyerne. For som de selv nævner, så står de sjovt nok lige i nærheden af en lufthavn. Og det er sjovt nok sådan nogle steder de ser de fleste af deres UFO'er.

Men lidt ros skal de da have. For i sæson 2 har de fået en ny gut på holdet. En rigtig skeptiker, der kan sætte spørgsmålstegn ved alle deres vilde idéer. Og langt hen ad vejen virker det også fint nok. Men sjovt nok ender det altid med at de får overbevist ham om at der altså er hold i, om ikke alle deres idéer, så i hvert fald nogle af dem.

Men én ting er sikkert. Uanset hvor de kommer hen, så bliver de overvåget, og der er altid nogen som ikke ser dem velkomne. Og det er absolut det mest komiske i hele serien. For det er simpelthen så opfindsomt klippet sammen. Kameraet ryster, det hele vises i små hurtige klip, der er dramatisk musik. OG PLUDSELIGT!!!! EN REDNINGSHELIKOPTER!! Den flyver lige forbi dem - langt ude i det fjerne!! De er helt sikkert ikke velkomne, og må hellere skynde sig hjem igen. Eller når de er ude at snuse rundt omkring militærbaser hvor der sjovt nok kommer en del militærkøretøjer, fly og helikoptere. Så bliver de også meget paranoide, og skynder sig hjem igen.
Og så er der selvfølgelig også tidspunkter hvor de kommer for tæt på militærbaser hvor de rent faktisk bliver set og bedt om at forsvinde. Men det er tophemmelige baser, hvor enhver uvedkommende risikerer at blive skudt hvis de kommer for tæt på. Men det har vist mere noget at gøre med national sikkerhed end UFO'er.

Så jeg kan helt klart anbefale at følge med i denne underholdene serie. Dem der tror på UFO'er vil savle og få masser af nye idéer til deres egne konspirationsteorier. Og dem der, som jeg, ikke tror på det pjat, vil få mange timers god underholdning og få rørt lattermusklerne.Her er et par relevante links:

Infrarødt lys fra fly:
http://www.airplanedesign.info/51.htm

Fjernbetjening vs. kamera:
http://illvid.dk/spoerg-os/hvorfor-ser-man-lyset-fra-fjernbetjeningen-paa-videooptagelser

UFO Hunters hjemmeside:
http://www.history.com/shows/ufo-hunters

Videoer med UFO Hunters:
http://www.youtube.com/results?search_query=ufo+hunters&aq=f
30/06-2010 i Conspiracy | Kommentarer (0)Blogindlæg
Global opvarmning er fusk
Hele verden er i dette øjeblik ved at koge over. Jorden bliver varmere og varmere. Isen smelter. Og vi er ved at kvæles i co2. Og det er vores egen skyld.

OG DET ER ALTSAMMEN ÉN STOR LØGN!!!

Nyhedsmedier og politikere er ved at falde over hinanden for at fortælle os at jorden går under hvis vi ikke ændrer vores livsstil med det samme.
Det startede som et stort mediestunt for at indføre "grønne afgifter", og har nu eskaleret til tåbelige højder af klimahysteri. Hele verden bliver hjernevasket af manipolerende statistiker, mens seriøse forskere bliver overhørt og frosset ude, for at politikerne kan presse endnu flere skatter ned over hovedet på skræmte uvidende folk.

Klodens temperatur ændrer sig, og det har den altid gjort. Der udledes store mænger co2 i atmosfæren, og det har der altid gjort. Jordens klima har ændret sig i hele dens levetid, også lang tid før mennesket blev en faktor.
Co2 er en gas som dannes naturligt, når vulkaner er i udbrud, når planter dør og går i forrådnelse, og når alle levende væsener trækker vejret. I den samlede mængde af co2 der udledes kan menneskeskabt co2, i form af afbrænding af forsile brændstoffer, kun prale af at stå for en meget lav procentdel. 3% ca.

Den store synder når vi snakker temperaturændringer skal findes et helt andet sted. Nemlig oppe på himmelen. Den store runde, gule stjerne som vi kalder solen. Alle seriøse statistiker viser en klar sammenhæng mellem solaktivitet og temperaturændringer.

Jeg kunne blive ved, men jeg opfordrer i stedet til at man selv begynder at indsamle information og drage sine egne konklusioner.

Prøv f.eks. at google "global warming scam".

Her er et par links til at starte med:
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/globalwarming.html
http://www.youtube.com/watch?v=fOygATEabIk
http://www.youtube.com/watch?v=CMFC4_73YwU
http://video.google.com/videoplay?docid=-5576670191369613647#
http://www.globalwarminghoax.com

Og så lige en virtuel lussing til demonstranterne ved klimatopmødet i København, som demonstrerer mod global opvarmning i 5 minus grader, hvor dele af landet oplever op til 1 meter sne og snefygning så voldsomt at selv snerydderne har problemer med at komme igennem.

Det er da ironisk at stå og råbe "Stop global opvarmning", og bagefter klage over at det er koldt at sidde stripset i 4 timer...
18/12-2009 i Conspiracy | Kommentarer (1)Blogindlæg
Korncirkler
Korncirkler er utrolig flotte, og det er imponerende hvordan folk bærer sig ad med at lave dem. Men hvad der er mere imponerende er, at nogle tosser tror fuldt og fast på at det er rumvæsner der står bag.

Disse tosser mener at nogle af disse korncirkler er så komplicerede at ingen mennesker ville være i stand til at lave dem. Men fakta er, at korncirkler er "simpel" geometri og de folk der laver dem faktisk kun bruger ganske få redskaber som f.eks. snor og træpinde.

Men det er god underholdning at se hvordan tosserne går helt i selvsving over besøg fra det ydre rum, men det er også rigtig interessant at se hvordan korncirklerne faktisk bliver til og se hvem personerne bag egentlig er.

Besøg www.korncirkler.dk og se tossernes version. Og kig så forbi www.circlemakers.org bagefter for at se noget der rent faktisk er interessant.
24/08-2009 i Conspiracy | Kommentarer (0)Blogindlæg
Chemtrails
Vi har allesammen set det. Flyinducerede cirrusskydække. Eller sagt på almindelig dansk. De der kondensstriber på himmelen i form af lange tynde hvide skyer efter højtflyvende rutefly, som man kan se når der er blå himmel.

Nogle mener at militæret sprøjter kemikalier ud højt oppe i atmosfæren i et forsøg på at kontrollere vejret. Og sporene efter disse  kemikalier skulle efter sigende ligne flyinducerede cirrusskydække, men med den forskel at de kan ses i lang tid efter, nogle gange op til flere dage.

Det er ingen hemmelighed at både militæret og forskere ser store muligheder i at kunne kontrollere vejret, og at de har gang i forskellige forsøg med metoder til at opnå dette.

Men det er sjovt at læse om hvordan disse konspirationstosser ser chemtrails alle steder, og nogle af dem mener ligefrem at regeringen sprøjter kemikalier ud i lav højde for på den måde at bedøve befolkningen, så de er mere modtagelige over for regeringens onde onde planer om at styre masserne.

Og så er der dem der fortæller om at der er faldet geléagtige kemikalier ned i deres have, og om hvordan deres børn kommer hjem fra skole med hovedpine fordi de er gået lige direkte ind i en sky af chemtrails.

Prøv engang at google det, og der er underholding til mange timer.

Her er et par links til at starte med:
http://chemtrails-info.dk
http://www.chemtrailcentral.com
26/07-2009 i Conspiracy | Kommentarer (0)Billede
It's a conspiracy
I did not have sexual relationship with that squirrel.
24/07-2009 i Conspiracy | Kommentarer (0)Signatur
The internet is a hoax
The internet is a hoax and you are not really reading this.
24/07-2009 i Conspiracy | Kommentarer (0)


Linkpartner: Digifile.dk | Coolnerd.dk | Gratis spil