Blogindlæg
Betale for Apps til mobilen
Jeg har altid været stor modstander af at betale for Apps til min Android telefon af flere årsager. For det første findes der næsten altid et gratis alternativ. Og så bryder jeg mig ikke om at have mine kreditkortoplysninger koblet sammen med min telefon, selv om jeg godt ved at risikoen er minimal. Og til sidst kan jeg ikke forlig mig med at betale for en App før jeg har prøvet den. Her ved jeg også godt at nogle Apps har en prøverversion. Og det synes jeg egentlig burde være et krav til alle betalings-Apps.

Men den anden dag stod jeg så i den situation at jeg skulle bruge en App, som jeg ikke kunne finde i en gratis udgave. Ja ja dagen måtte jo komme, og jeg besluttede mig for at nu var det også på tide at jeg fik be- eller afkræftet mine fordomme om betalings-Apps.

Jeg skal ikke komme nærmere ind på hvad det var for en App, men der var et par stykker der ifølge deres beskrivelse, hjemmeside og brugeranmeldelser så fornuftige ud. Og den første jeg havde kig på kostede kun 15 kr., så det var jo til at overkomme.

Jeg fik indtastet mine kreditkortoplysninger, ingen problemer der, og da jeg skulle betale bad den om min kode, og spurgte om den skulle huske den fremover. Nej tak, svarede jeg, da jeg ikke bryder mig om at andre ville kunne købe løs hvis de fik fingrene i min telefon, eller at jeg selv skulle komme til at ramme forkert næste gang jeg skulle downloade en app.

App'en blev installeret, og til min store skuffelse måtte jeg konstatere at den ikke opfyldte halvdelen af hvad den lovede i beskrivelsen. Nå, ud med den, og ind i Google Play butikken igen.

En ny app til 17 kr. blev købt. Denne gang uden at jeg skulle indtaste min kode, selv om jeg jo havde bedt om at den ikke skulle huskes. Inden jeg overhovedet havde afprøvet min nyinstallerede app, havde jeg været inde og fjerne mine kortoplysninger fra Google Wallet, i en klar forventning om at det var den sidste app jeg ville betale for. Denne forventning blev fuldendt da jeg åbnede min nye app som, om muligt, var endnu dårligere end den første.

Jeg ved godt at 2 apps ud af det kæmpe udvalg der er i Google Play butikken, ikke er et fyldesgørende billede, men for mit vedkommende er det definitivt slut med at betale for apps som jeg ikke kan få lov at afprøve først. Og så vil jeg have lov til at indtaste min kode HVER gang jeg køber noget.

Så indtil videre bliver det ikke mig der holder Google Play's omsætning oppe.
26/02-2013 i Informativ | Kommentarer (14)Videoklip
The Monty Hall Paradox Investigated By Mythbusters
Mathematics never lies. NEWAAAAAA!!!!
29/11-2011 i Informativ | Kommentarer (0)Blogindlæg
James Randi - Psychic Investigator
James Randi er en af verdens mest kendte skeptikere. Det er især folk der påstår at de har synske evner som han går lige i flæsket på. Han er selv en dygtig tryllekunstner, og har derfor let ved at gennemskue svindlere som bruger billige tricks for at narre penge fra godtroende mennesker.

Han har udlovet en pengepræmie til dem som kan bevise, under kontrollerede videnskabelige forhold, at deres synske evner er den ægte vare. Denne præmie er i dag oppe på 1 million dollars. Men trods dette beløb er det stadig meget få der prøver lykken, og dem der har prøvet ind til videre, har ikke opnået andet end at få deres troværdighed sat på en meget stor prøve.

Her kan du se hans show Psychic Investigator, hvor han tværer selverklærede synske tosser ud, én efter én. Det er et gammelt show fra 1991, og videokvaliteten er ikke særlig god, men underholdningsværdien kompenserer mange gange for den dårlige billedkvalitet.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL42FE1DDDB0BB94F3
25/07-2011 i Informativ | Kommentarer (0)Hjemmeside
Science of Ghosts
Nogle mennesker ser spøgelser alle vegne, og især på billeder. Men inden de drager til forhastede og uhyggelige konklusioner burde de nok lige få deres billeder vurderet. Og det kan de få på denne hjemmeside, hvor professor Richard Wiseman og hans hold lægger billeder op så folk kan komme med deres mening om hvad der er på disse billeder.

17/07-2011 i Informativ | Kommentarer (0)Billede
Quakmire's scorereplikker
Så skulle fangsten hvis være sikker næste gang du skal i byen.
21/12-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Hjemmeside
Technology, Entertainment, Design
En side med videoer hvor kloge mennesker kommer med deres idéer og tanker. Der er virkelig mange sjove, interessante og banebrydende idéer som kan gøre vores dagligdag og fremtid både nemmere og sjovere.

07/09-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Hjemmeside
Hvorfor dit og hvorfor dat
Hvorfor er himmelen blå, hvorfor er vandet vådt og hvad er meningen med livet. Få svar på det, og meget mere på denne meget informative side.

06/07-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Billede
Are you a troll?
Flame on, flame off, flame on, flame off...
17/05-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Videoklip
Airspace rebooted
Se den effekt som askeskyen fra den islandske vulkan havde for luftrummet.
30/04-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Billede
We are that small
Universet er stort. MEGET STORT!! Dette billede sætter tingene lidt i perspektiv.
27/03-2010 i Informativ | Kommentarer (0)Næste sideLinkpartner: Digifile.dk | Coolnerd.dk | Gratis spil