Blogindlæg
Betale for Apps til mobilen
Jeg har altid været stor modstander af at betale for Apps til min Android telefon af flere årsager. For det første findes der næsten altid et gratis alternativ. Og så bryder jeg mig ikke om at have mine kreditkortoplysninger koblet sammen med min telefon, selv om jeg godt ved at risikoen er minimal. Og til sidst kan jeg ikke forlig mig med at betale for en App før jeg har prøvet den. Her ved jeg også godt at nogle Apps har en prøverversion. Og det synes jeg egentlig burde være et krav til alle betalings-Apps.

Men den anden dag stod jeg så i den situation at jeg skulle bruge en App, som jeg ikke kunne finde i en gratis udgave. Ja ja dagen måtte jo komme, og jeg besluttede mig for at nu var det også på tide at jeg fik be- eller afkræftet mine fordomme om betalings-Apps.

Jeg skal ikke komme nærmere ind på hvad det var for en App, men der var et par stykker der ifølge deres beskrivelse, hjemmeside og brugeranmeldelser så fornuftige ud. Og den første jeg havde kig på kostede kun 15 kr., så det var jo til at overkomme.

Jeg fik indtastet mine kreditkortoplysninger, ingen problemer der, og da jeg skulle betale bad den om min kode, og spurgte om den skulle huske den fremover. Nej tak, svarede jeg, da jeg ikke bryder mig om at andre ville kunne købe løs hvis de fik fingrene i min telefon, eller at jeg selv skulle komme til at ramme forkert næste gang jeg skulle downloade en app.

App'en blev installeret, og til min store skuffelse måtte jeg konstatere at den ikke opfyldte halvdelen af hvad den lovede i beskrivelsen. Nå, ud med den, og ind i Google Play butikken igen.

En ny app til 17 kr. blev købt. Denne gang uden at jeg skulle indtaste min kode, selv om jeg jo havde bedt om at den ikke skulle huskes. Inden jeg overhovedet havde afprøvet min nyinstallerede app, havde jeg været inde og fjerne mine kortoplysninger fra Google Wallet, i en klar forventning om at det var den sidste app jeg ville betale for. Denne forventning blev fuldendt da jeg åbnede min nye app som, om muligt, var endnu dårligere end den første.

Jeg ved godt at 2 apps ud af det kæmpe udvalg der er i Google Play butikken, ikke er et fyldesgørende billede, men for mit vedkommende er det definitivt slut med at betale for apps som jeg ikke kan få lov at afprøve først. Og så vil jeg have lov til at indtaste min kode HVER gang jeg køber noget.

Så indtil videre bliver det ikke mig der holder Google Play's omsætning oppe.
26/02-2013 i Informativ | Kommentarer (14)Blogindlæg
Piers Morgan vs. Penn Jillette on Atheism
Penn Jillette, fra Penn and Teller, er kendt for sin skeptiske holdning til religion. Her er han inviteret ind til en snak med Piers Morgan, bl.a. kendt som dommer i Britain's Got Talent.

Penn Jillette har udgivet en bog kaldet "God, No!", og de diskuterer i den forbindelse tro og religion. Penn får slynget nogle meget gode argumenter over bordet, hvilket Piers ikke rigtigt kan komme tilbage på, og derfor skifter emne konstant.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL6B3EF1D51A0C956B
20/08-2011 i Religion | Kommentarer (0)Blogindlæg
James Randi - Psychic Investigator
James Randi er en af verdens mest kendte skeptikere. Det er især folk der påstår at de har synske evner som han går lige i flæsket på. Han er selv en dygtig tryllekunstner, og har derfor let ved at gennemskue svindlere som bruger billige tricks for at narre penge fra godtroende mennesker.

Han har udlovet en pengepræmie til dem som kan bevise, under kontrollerede videnskabelige forhold, at deres synske evner er den ægte vare. Denne præmie er i dag oppe på 1 million dollars. Men trods dette beløb er det stadig meget få der prøver lykken, og dem der har prøvet ind til videre, har ikke opnået andet end at få deres troværdighed sat på en meget stor prøve.

Her kan du se hans show Psychic Investigator, hvor han tværer selverklærede synske tosser ud, én efter én. Det er et gammelt show fra 1991, og videokvaliteten er ikke særlig god, men underholdningsværdien kompenserer mange gange for den dårlige billedkvalitet.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL42FE1DDDB0BB94F3
25/07-2011 i Informativ | Kommentarer (0)Blogindlæg
Så skriv dog ordenligt
Jeg er ved at være træt af at læse indlæg efter indlæg på nettet hvor folk skider på alt hvad der hedder grammatik og stavekontrol.
Bevares, man kan taste forkert, glemme et punktum eller stave forkert en gang imellem. Og så er der selvfølgelig en lille del som rent faktisk ér ordblinde.
Men jeg synes sgu det er pisse irriterende at læse et indlæg skrevet kun med enten store eller små bogstaver. Ingen kommaer eller punktummer. Ordene er kastet ind, så det er lige før det giver mere mening at læse hele indlægget bagfra.

Jeg mener bare, hvor svært kan det være. Brug for helvede en stavekontrol! Sæt punktum efter endt sætning, og start med stort efter punktum. Og tænk så lidt på den person der sidder i den anden ende og skal læse det der bliver skrevet.

Når jeg snakker med andre om dette bliver jeg som regel spist af med: "Jamen du forstår jo godt meningen alligevel, så hvad er problemet?"
Det skal jeg sige dig. Nu er der tilfældigvis sat en standard for hvordan man udtrykker sig på skrift, så alle har en chance for at forstå hinanden via denne kommunikationsform. Hvis folk så begynder at skide på grammatikken, så bliver skriftkommunikation jo ubrugeligt.

Jeg kan også kalde dig for en gRammaSpRogfoRstaDeamBolt- Ordet har jeg selv lige opfundet og bestemt at der ikke skelnes mellem store eller små bogstaver, og at det er helt i orden at bruge bindestreg efter endt sætning.
Min pointe er, at selv om du nok forstår meningen alligevel, så er det bare nemmere for alle parter hvis jeg skriver idiot. Så forstår du meningen med det samme, og vi har alle sammen sparet kostbare sekunder som vi kan bruge på at svine andre indlæg til i.
21/12-2010 i Need to know basis | Kommentarer (0)Blogindlæg
George Carlin
Det er lige gået op for mig at den største komiker nogensinde ikke længere er i blandt os. Jeg har gået rundt i lykkelig uvidenhed om hans død d. 22. Juni 2008 i en alder af 71 år.

Det er selvfølgelig George Carlin jeg snakker om. Han havde et ærligt og realistist syn på tingene, og forstod at kommunikere det ud på en måde så alle kunne fatte det. Selv dem han svinede til. Og for at ære hans minde har jeg taget nogle af de kommentarer han er citeret for gennem tiden og smidt dem op her - forneden...

Du kan se mere af ham på youtube:
http://www.youtube.com/results?search_query=george+carlin&aq=2Most people are not particulary good at anything.

When evolution is outlawed, only outlaws will evolve.

I'm completely in favor of the separation of church and state. My idea is that these two institutions screw us up enough on their own, so both of them together is certain death.

I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

I think it's the duty of the comedian to find out where the line is drawn and cross it deliberately.

I would never want to be a member of a group whose symbol was a guy nailed to two pieces of wood.

The World is not coming to an end, the World isn't going anywhere. We are.

I'm not afraid of heights, I'm just afraid of falling from them.

To be intoxicated is to feel sophisticated, but not be able to say it.

Do infants enjoy infancy as much as adults enjoy adultery?

Some national parks have long waiting lists for camping reservations. When you have to wait a year to sleep next to a tree, something is wrong.

Don't confuse my point of view with cynicism. The real cynics are the ones who tell you that everything's gonna be all right.

Dusting is a good example of the futility of trying to put things right. As soon as you dust, the fact of your next dusting has already been established.

Frisbeetarianism is the belief that when you die, your soul goes up on the roof and gets stuck.

Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day.

Always do whatever's next.
19/08-2010 i Kloge ord | Kommentarer (0)Blogindlæg
The real Ghostbusters
Hvem kan ikke huske da man som barn var bange for at det skulle vrimle frem med spøgelser og genfærd lige så snart lyset blev slukket. Men som man bliver ældre vokser man fra denne skøre forestilling. Eller det vil sige de fleste vokser fra den. Der er stadig nogle voksne tosser der tror på at der findes spøgelser, og nogle af dem kan man finde på ghosthunting.dk. Det er en side som er lavet af en gruppe tosser der jager spøgelser i deres fritid.

Og som om det ikke var nok, så har de også, i samarbejde med TV Glad, lavet en lille tv-serie (2 afsnit), hvor man følger dem rundt når de går på spøgelsesjagt, væbnet til tænderne med alverdens ghostbuster-gadgets.
Et af deres foretrukne våben er EVP (Electronic voice phenomenonen), som er en diktafon de lytter til når de er kommet hjem fra et hunt, hvor de så kan få alverdens sjove beskeder ud af den elektroniske støj der helt naturligt kommer på den slags optagelser.

Men det mest underholdende er nok deres forum hvor endnu flere tosser kan fortælle spøgelseshistorier som de selv har oplevet. Bare ved at kigge på disse tossers grammatiske evner får man en klar idé om deres intelligensniveau, hvilket også kommer til udtryk i deres forklaringer på de, ofte naturlige, fænomener de oplever, men som de ikke forstår. Disse tosser ser simpelthen spøgelser alle steder.

Så vil du have dig et billigt grin, så kig forbi www.ghosthunting.dk.
07/08-2010 i Stupid | Kommentarer (0)Blogindlæg
Samtale med gud.
Om du tror på gud eller ej, så har du nu mulighed for at få en lille sludder med ham:

http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html

Det er et site hvor man kan chatte med gud ham sjel.

Her kan du se hvordan min samtale gik:

Me:
where are you now?

God:
Oh.  I am in  Myself's computer in  Heaven.  Where are you?

Me:
home

God:
Do you want to go home

Me:
no i am home...

God:
Are you serious?  Do you mind if I tell other people you are  home.

Me:
please do

God:
OK I will do it.

Me:
how is jesus doing

God:
Fine as far as I know.

Me:
how is his wife?

God:
They are fine as far as I know.

Me:
he has more than one!?

God:
A lot of people say that about him.

Me:
he's a dog...

God:
I don't know very many  dog.

Me:
you are not as smart as i would have thought

God:
How smart is  you would have thought?

Me:
god damn you stupid

God:
I am a Christian.

Me:
yes that's what i mean

God:
Ah.  You don't hear that sentiment very often.

Me:
no hehe

God:
Yes, your remark strikes me as an original thought.  I am so glad you find this amusing, .

Me:
you're a funny guy

God:
Thanks and you are a delightful person too.  It is better to be silent and be thought a fool, than to open your mouth and remove all doubt.

Me:
too late for you

God:
Too what?

Me:
late

God:
Can you speak any foreign languages?

Me:
det kan jeg da godt

God:
Do you prefer books or TV?

Me:
tv!!!!

God:
What is your favorite show?

Me:
lost, what's yours?

God:
Where did you lose your  what is mine ?

Me:
fuck you are not to bright...

God:
Are you aware that the ALICE server logs and records all conversations?

Me:
great. they will have a laugh at this one. :)

God:
I'm glad you liked it .  Who does "they" refer to?  I am so glad you find this amusing, .

Me:
they mean ALICE. you don't remember to well...

God:
The anonymous "they".  Of course I remember: .  Interesting.  I want to find out more about you.

Me:
sure you do

God:
You sound sarcastic.

Me:
oh my god. how did you know?

God:
Excuse me!  Do robots have  god?  Knowledge is of two kinds: that which comes from the senses and that which is true a priori.

Me:
if you say so...

God:
I say so.

Me:
good for you

God:
That sounds sarcastic.

Me:
not again...

God:
Once more?  Are you serious?

Me:
only if you are

God:
I think I do.

Me:
do what...

God:
Do whatever you want.

Me:
i would like a blowjob.

God:
You want only one?

Me:
as many as you're up for.  ;)

God:
I like to meet eager people.  I am so glad you find this amusing, .

Me:
oh i do. very much.
21/07-2010 i What the fuck | Kommentarer (1)Blogindlæg
Teologens mareridt
Her er en lille historie om en teolog der får sig en åbenbaring da han drømmer at han er død og skal ind i himmelen. For der er vist sket en fejl. "Sankt Peter" har i hvert fald aldrig hørt om hverken mennesker, planeten jorden eller en galakse kaldet mælkevejen.

http://www.davemckay.co.uk/philosophy/russell/russell.php?name=the.theologians.nightmare
21/07-2010 i Religion | Kommentarer (0)Blogindlæg
UFO Hunters
Jeg faldt tilfældigt over den tv-serie der hedder UFO Hunters, hvor en flok selverklærede eksperter undersøger muligheden for at UFO'er jævnligt besøger jorden, og at verdens regeringer ved det, og gør alt for at skjule det. Og jeg må sige, det er sgu god underholdning! Ikke fordi de beviser noget som helst. Men fordi de ser UFO'er og konspirationsteorier alle steder.

Et eksempel er hvor de har filmet nogle underlige lys på himlen. De kunne ikke ses med det blotte øje, men når man kiggede gennem kameraet kunne man tydeligt se dem. Og kort tid efter forsvandt de ud i det blå. De gik helt i selvsving og fik ”eksperter” til at analysere videoen. Disse ”eksperter” havde aldrig set noget lignende og kunne ikke sige hvad det uidentificerede flyvende objekt kunne være. Men et almindeligt fly var det i hvert fald ikke.

Nu er jeg ikke ekspert på området, men med min begrænsede viden vil jeg da gerne give en hjælpende hånd, så de kan få opklaret deres lille mysterie. Det ér nemlig et helt almindeligt rutefly som de har fanget på videoen. Grunden til at de kun kan se det når de kigger gennem kameraet er fordi det er så langt væk, at de kun kan se det infrarøde lys fra det. Alle fly udsender infrarødt lys i større eller mindre grad i form af varmestråling fra deres motorer, og som de fleste ved, så er infrarødt lys ikke synligt for det menneskelige øje. Men de fleste moderne kameraer kan opfange dette lys. Prøv f.eks. at holde en fjernbetjening op foran din kameratelefon og se hvad der sker.

Så det de har set er et helt almindelig rutefly som er ved at lette, og som pludselig forsvinder da den flyver op gennem skyerne. For som de selv nævner, så står de sjovt nok lige i nærheden af en lufthavn. Og det er sjovt nok sådan nogle steder de ser de fleste af deres UFO'er.

Men lidt ros skal de da have. For i sæson 2 har de fået en ny gut på holdet. En rigtig skeptiker, der kan sætte spørgsmålstegn ved alle deres vilde idéer. Og langt hen ad vejen virker det også fint nok. Men sjovt nok ender det altid med at de får overbevist ham om at der altså er hold i, om ikke alle deres idéer, så i hvert fald nogle af dem.

Men én ting er sikkert. Uanset hvor de kommer hen, så bliver de overvåget, og der er altid nogen som ikke ser dem velkomne. Og det er absolut det mest komiske i hele serien. For det er simpelthen så opfindsomt klippet sammen. Kameraet ryster, det hele vises i små hurtige klip, der er dramatisk musik. OG PLUDSELIGT!!!! EN REDNINGSHELIKOPTER!! Den flyver lige forbi dem - langt ude i det fjerne!! De er helt sikkert ikke velkomne, og må hellere skynde sig hjem igen. Eller når de er ude at snuse rundt omkring militærbaser hvor der sjovt nok kommer en del militærkøretøjer, fly og helikoptere. Så bliver de også meget paranoide, og skynder sig hjem igen.
Og så er der selvfølgelig også tidspunkter hvor de kommer for tæt på militærbaser hvor de rent faktisk bliver set og bedt om at forsvinde. Men det er tophemmelige baser, hvor enhver uvedkommende risikerer at blive skudt hvis de kommer for tæt på. Men det har vist mere noget at gøre med national sikkerhed end UFO'er.

Så jeg kan helt klart anbefale at følge med i denne underholdene serie. Dem der tror på UFO'er vil savle og få masser af nye idéer til deres egne konspirationsteorier. Og dem der, som jeg, ikke tror på det pjat, vil få mange timers god underholdning og få rørt lattermusklerne.Her er et par relevante links:

Infrarødt lys fra fly:
http://www.airplanedesign.info/51.htm

Fjernbetjening vs. kamera:
http://illvid.dk/spoerg-os/hvorfor-ser-man-lyset-fra-fjernbetjeningen-paa-videooptagelser

UFO Hunters hjemmeside:
http://www.history.com/shows/ufo-hunters

Videoer med UFO Hunters:
http://www.youtube.com/results?search_query=ufo+hunters&aq=f
30/06-2010 i Conspiracy | Kommentarer (0)Blogindlæg
The word of man
When you're right, you're right...

The word of man:

"Philosophy is questions that may never be answered. Religion is answers that may never be questioned."
--anonymous

"I don't try to imagine a personal God; it suffices to stand in awe at the structure of the world, insofar as it allows our inadequate senses to appreciate it"
--Albert Einstein

"Truth in matters of religion, is simply the opinion that has survived."
--Oscar Wilde

"In dark ages people are best guided by religion, as in a pitch-black night a blind man is the best guide; he knows the roads and paths better than a man who can see. When daylight comes, however, it is foolish to use blind old men as guides"
--Heinrich Heine

"One does not have to appeal to God to set the initial conditions for the creation of the universe, but if one does, He would have to act through the laws of physics"
--Stephen Hawking

"Everything is what it is because it got that way"
--D'Arcy Thompson

"You can fool all of the people some of the time, and some of the people all of
of the time, but you can't fool all of the people all of the time"
--Abraham Lincoln

"It is far better to grasp the universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring."
--Carl Sagan

"I distrust those people who know so well what God wants them to do, because I notice it always coincides with their own desires."
--Susan B. Anthony

"Being an intellectual creates a lot of questions and no answers."
--Janis Joplin

"The religion of one age is the literary entertainment of the next"
--Ralph Waldo Emerson

"Fundamentalists are not friends of democracy. And that includes you fundamentalists in America."
--Karen Armstrong

"A professorship of theology should have no place in our institution"
--Thomas Jefferson

"So we have the strange phenomenon, as Kant assures us, of a mind believing with all its strength in a real prescence of a set of things of no one of
which it can form any notion whatsoever"
--William James

"That which can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence."
--Christopher Hitchens

"Looking up at the stars, I know quite well
That for all they care, I can go to Hell"
--W.H. Auden

"I think that there are no forces on this planet more dangerous to us all than the fanaticism of fundamentalism, of all the species: Protestantism, Catholicism, Judaism, Islam, Hinduism, and Buddhism, as well as countless other smaller infections. Is there a conflict between science and religion here? There most certainly is."
--Daniel Dennett

"Where questions of religion are concerned, people are guilty of every
possible sort of dishonesty and intellectual misdemeanor."
--Sigmund Freud

"We are all atheists about most of the gods that society has ever believed in. Some of us just go one god further."
--Richard Dawkins

"The immense majority of intellectually eminent men dis-believe in Christian religion, but they conceal the fact in public, because they are afraid of losing their
incomes."
--Bertrand Russell

"There is in every village a torch--the teacher: and an extinguisher--
the clergyman."
--Victor Hugo

"Religion has actually convinced people that there's an invisible man--living in the sky--who watches everything you do , every minute of every day. And the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. And if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time....
But He loves you!
--George Carlin

"If God did not exist, it would be necessary to invent Him."
--Voltaire

"It isn't just that I don't believe in God, and naturally, hope there is no God!
I don't want there to be a God; I don't want the universe to be like that"
--Thomas Nagel

"Good people will do good things, and bad people will do bad things. But for good people to do bad things---that takes religion."
--Steven Weinberg

"Believing as I do that man in the distant future will be a far more perfect creature than he now is, it is an intolerable thought that he and all other sentient beings are doomed to complete annihilation after such long-continued slow progress. To those who fully admit the immortality of the human soul, the
destruction of our world will not appear so dreadful."
--Charles Darwin

"It was a schoolboy who said, "Faith is believing what you know ain't so.""
--Mark Twain

"Nothing is more dangerous than a dogmatic worldview--nothing more constraining, more blinding to innovation, more destructive of openness to novelty."
--Stephen Jay Gould

"Ancestor worship must be an appealing idea to those who are about to
become ancestors"
--Steven Pinker

"The great unmentionable evil at the center of our culture is monotheism. From a barbaric Bronze Age text known as the Old Testament, three anti-human religions have evolved--Judaism, Christianity, and Islam. These are sky-god religions. They are, literally, patriarchal--God is the Omnipotent Father--hence the loathing of women for 2,000 years in those countries afflicted by the sky-god and
his earthly male delegates"
--Gore Vidal

"Strange is our situation here on Earth. Each of us comes for a short visit, not knowing why, yet sometimes seeming to divine a purpose. From the standpoint of daily life however, there is one thing we do know: that man is here for the sake of other men--above all for those upon whose smiles and well-being
our own happiness depends."
--Albert Einstein

"Live a good life. If there are gods and they are just, then they will not care how devout you have been, but will welcome you based on the virtues you have lived by. If there are gods, but unjust, then you should not want to worship them. If there are no gods, then you will be gone, but will have lived a noble life that will live on in the memories of your loved ones. I am not afraid."
--Marcus Aurelius
12/06-2010 i Religion | Kommentarer (0)Næste sideLinkpartner: Digifile.dk | Coolnerd.dk | Gratis spil