Du er her: Gode tipsForside Download Links Guider Forklaringer Noter FAQ Om Digifile.dk
Omgå spærringen til The Pirate Bay
20/01-2009, 07:46

Har du en internetudbyder som spærrer for adgangen til The Pirate Bay, så kan du med ganske få ændringer omgå denne spærring og igen surfe frit på nettet.

Der er flere muligheder.

En er at bruge en alternativ DNS-service. DNS står for Domain Name System, og er det system der slår en hjemmeside op når man skriver adressen i sin browser. Alle udbydere har sin egen DNS-service, og det er den de bruger til at begrænse deres kunders færden på nettet.

2 gode og gratis DNS-services er OpenDNS og Google Public DNS. Denne løsning har den fordel at den giver fri adgang til alle hjemmesider, og ikke kun The Pirate Bay. Så ens internetudbyder kan cencurere løs uden man bliver berørt af det. Og samtidig kan man hos OpenDNS registrere sig på deres hjemmeside og tilføje forskellige filtre rettet mod sin IP, som f.eks. phishingfilter der sikrer mod skadefulde hjemmesider.

Sådan skifter du DNS

Og så er der en anden løsningen for dem som synes at ovenstående er ren volapyk eller for besværligt. Brug denne hjemmeside www.zend2.com.
Det er en hjemmeside som anonymt leder alt trafik gennem deres egen DNS-service. Denne løsning kan dog godt køre lidt langsomt til tider, og så må man finde sig i at der popper en reklame op hver gang man navigerer rundt.

Du kan finde flere af denne slags hjemmesider her på digifile.dk under Proxy-sites.


Læs flere tips

Kommentarer:
Der er ikke nogen der har skrevet kommentarer endnu.Tilføj en kommentar: (Regler)
Navn: (Valgfrit)


Antispam:
(Slip for spamkontrollen - opret dig som bruger)

Hvilken farve har sne?


Opret ny bruger
Glemt din adgangskode?
Copyleft 2020 Digifile.dk | Ansvar | Kontakt